Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Beboring Sesangat

Assalamualaikum reader .

            Sebelum tiba spm macam-macam dah rancang nak buat tuh lah nak buat nih lah . Tapi bila dah habis spm , macam tak der benda pulak nak buat . huaarrghh ! bosan nye . Nak baca novel rasa jemu , nak bukak fb malas , nak borak dengan kawan tak cukup kredit alih-alih aktiviti seharian makan tido jer kot 

            Ada pasang niat nak keja , tapi rasa macam tak larat je nak bangun pagi then kena timely pulak kan . Haisshhh! kalau dibiarkan tabiat ceginie kofem 3 bulan yang akan datang berat aku maybe dah mencecah 60lebih kot . Ya Allah ! banyak tuh. Lagi pun sekarang dah ramai gitau aku macam dah bertambah besar . waaaaaaaa! and ayat aku yang biasa nak sedap kan hati "well , orang bahagiakan biasa lah " . Bahagia lah sangat bertambah derita adalah .

         Jogging ? hmm , macam bagus jer . Tapi takde orang nak join aku . Kang jogging sorang-sorang pepagi buta , malam tuh masuk Berita Utama "seorang remaja mati dibunuh dan dirogol" . Debukkk! (katok pale sendiri)  apa ke bongok fikir sampai ke situ  . 

        Hmm entah la labu , apa lah yang sebenarnya aku nak , nak kurus tapi tak usaha kan , nak duit tapi tak nak kerja pulak . Aku nih banyak sangat tapi tuh kot . okelah , aku mengundur diri dulu . Semoga korang bahagia dengan kehidupan korang aminn :)
Thursday, December 19, 2013, 2:37 PM ϟ 0 komen :)