Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


my shame day

Assalamualaikum!
          
         Lamenyaaa tak update (mcm ler ada org yg bace) , berhabuk bebenor . Nasib lah kan budakhostel , mana maju pum , xsemaju dgn budak luar . tak kesah lah janji hari nih malam nih masa nih minit nih nak citer jugak pasal kejadian memalu kan .

Hari isnin : 
Hari pertama kelas petang bermula , punya laa malas budak2 5beta , nak masuk kelas . Kelas pulak mula sebelah petang , lepas makan & solat terus ingat katil dgn bantal je yg lain sorry tolak tepi luh . Tapi hari tuh jadual dah lain , aktiviti mimpi di siang hari WAJIB ditangguhkan . 

Lepas makan , macam biasa mata dah makin layu , tapi aku gagah gak celik luas-luas . Sampai kat kelas , aku tak cakap banyak , mood dah terumbang-umbing . Aku bukak buku addmath dan fokus dekat tangan cikgu menari-nari di papan hitam . Adoi bukan nye nak fokus formula berserta kan penerangan yg cikgu terangkan . 5minit , 10minit , 15minit .. krohhhh !

"sedap nya yatie ko makan ape tu ? kongsi lah. kedekut" 
"nah! amek lah"

Sebaik je aku nak ngap burger , Lekukkk ! Adoi ! sakit nya , sape pulak nih nak bergurau tak kena tempat , dan bila aku bukak je mata , masa tu lah aku perasan yg kepala aku mendarat baik di atas buku addmath dan yang palingpalingpaling penting pengetua kesayangan ku di sebelah . Mak aihh ! memang tak salah aku telah di sekeh oleh beliau . Malu nya , budak laki satu kelas gelak kn aku , kuat pulak tu termasuk jugak cikgu addmath 

Waaaaa! tak tahu nak letak muka kat mana , rasa macam nak menyorok dalam meja je . Aku buat muka rilek and cool , tapi hakikat Allah je yang tahu . Lepas abis kelas , aku cepatcepat kemas barang , nak balik . Kalau aku tak cepat kofemm budakbudak kelas aku sibuk duk tanya

"sakit ke tak?"
"kofem malu kan?"
"tu lah sape suh tido"

dan dll lah . Malas aku nak melayan . Yang peting aku nak balik sambung tido . Hahahaha !

p/s : aku pecahkan rekod kelas iaitu budak pertama yg mendapat hadiah [istimewa] drpd pengetua
       




Thursday, April 18, 2013, 7:28 AM ϟ 0 komen :)