Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Mengantuk punya pasal

Assalamualaikum.

     Hari ni emg dah plan awal-awal nak keluar dengan sarah  . So, rajin atau malas , kena bangun jugak  mandi . Time tuh sarah dok tunggu dalam bilik , sian sarah jadi penunggu yg setia kih3 .

amek tuala  msk bilik mandi  amek berus  amek pencuci muka

    Hulamak , time tuh xperasan lansung kot , tapi lama-lama rasa dah lain macam . Fikir-fikir balik la rupanya teramek cuci muka tadi n terus ketawa . kuat pulak tue .

 nie lah pencuci muka yg aku dijadikan ubat gigi


    Time-time, duk BW  terjupe dgn blog miss reiko , kah3 aku ade geng rupanya . Tapi miss reiko lagi dasyhat kot . Sebenarnye , dah banyak kali kes ni jadi , macam biasa lah akan tetap berulang . aku ni cuai sikit kot .

    


Monday, December 24, 2012, 11:15 AM ϟ 0 komen :)