Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia and Husna

Assalamualaikum .
Waa , ada segmen kenali kawan baik la
nak join macam best jer 


Syarat-syarat :
  • Follow blog Husna ni dan blog Syazlia.
  • Like fanpage Husna ni.
  • Buat entri yang bertajuk 'Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna'.
  • Tampal banner yang diberikan di atas. *Copy url banner.
  • Jawab kesemua soalan yang kami berikan.
  • Follow ke semua blog, twitter, dan like page sponsor
Blog : ApihBossKucingAliaAfiqAnysTehaAisyahHafizahBusyra,HaziqahAfiqahAtiqah.
Twitter :  TehaAisyahHafizaHaziqah.
Pages : AsyaZainAisyahAisyah2BusyraAfiqahHaziqah.

  • Klik SINISINI, dan SINI. *Klik sampai habis.
  • Dah siap, hantarkan entri korang kat comment entri ni.
Kategori pemenang : peserta pertama yang join (melalui blog Syazlia atau blog Husna), top referral, entri terbaik (3 pemenang), cabutan bertuah (3 pemenang), random.org (10 pemenang).


Tarikh tutup : 27 Disember 2012 jam 2.00 petang.

Soalan berserta kan jawapan dari saya :
      Nama kawan baik saya ialah NAJAH ATHIRAH BT MOHAMAD , Beliau  seusia dengan saya , tapi lagi tua la sebab dia keluar awal hik3 . Tarikh keramat beliau *birthday 2.8.96 , tapi sayang saya selalu lupa . sapa suh awal sangat . Tapi walaupun saya lupa , saya tetap bagi hadiah and wish . alasan yang selalu bagi , "takpe la , aku suka jadi org terakhir wish dekat kau bawu special sikit kn" . logik ke tak alasan itu entah la . 
       Beliau study di SMS TENGKU MUHAMMAD FARIS PETRA . Sifat yang paling saya suka mengenai kawan baik saya nie , beliau seorang pemaaf dan baik hati . Walaupun mulut saya lazer sikit and bergurau kasar tapi beliau oke jer , kiteorang dah berkawan sejak bangku sekolah , so 2013 nie cukup 8tahun kiteorg berkawan . Lama kan ? memang lama pum banyak susah senang kongsi bersama . 
       Saya rasa kenangan paling gila2 adalah time kiteorg naik muto . Macam biasa aku reti memboceng je hik3 . Time tuh kiteorg terlintas nak keluar p bandar padahal dua2 tak der lesen memandu . Tiba di simpang jalan , ternampak road block . Alamak kepala lutut cheqq doh ketaqq , Najah lagi la dia yang bawak muto kn . Nasib baik la masa tu ada lorong kampung , So kiteorg masuk ikot jalan tu padahal dua2 tak tahu jalan tu p mana . 
      Pusing punya pusing , rasa macam dah sesat . so kiteorg menebal kan muka , bereti tnya sesiapa yang lalu . Nasib baik ada seorang kakak yg baik hati tunjuk kn jalan keluar . Dah jumpa jalan keluar tuh kiteorg terus balik . Hak3 padam muka sapa suh buat hal sangat kn 
      Najah ! aku harap kita akan kawan sampai bila2 . Kalau boleh bila dah anak pum kita satu kan anak kita , haaa kan boleh berbesan best kn ? hik3  tak lah aku gurau je . Apa2 pum kau tetap kawan yang terbaik , Chaiyok ! spm dh tahun depan , tak boleh main2 . novel tuh letak kt tepi luh , abes spm kau nk bukak kedai novel pum tkpe . 


Tuesday, December 25, 2012, 2:57 AM ϟ 13 komen :)