Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


LYANA & DOUBLE NH MINI GIVEAWAY

Assalamualaikum .

Jum join , join jgn tak join !
 hadiah memang terbaik and yang lagi lagi petim aku memurah hatikan menyemposor kan hadiah 


 So dengar sini semua org kampung *gaya macam org dengar je , 
GA ini akan tamat pada 28 dec 2012 . cepat nye 5 hari je .
Yei la , bagi yang masih lagi warga sekolah kofem2 busy kan sebab dah nak bukak sekolah 
 kire memahami la nih :)

taggie :

Syarat-Syarat 
  1. Warganegara Malaysia. *wajib dan beralamat malaysia
  2. Wajib Follow blog Lyana dan Double NH untuk mengetahui perkembangan semasa.
  3.   
  4.  LIKE Double NH
  5. Like dan Follow semua sponsor. *Allah nampak, jujur okeyy .
  6. Buat entry bertajuk : Lyana & Double NH Mini Giveaway dan tempek banner serta backlink ke link GA ini.
  7. Tag sekurang-kurangnye 2 orang, taknak tag pun takpe :D
  8. Hantar link GA anda, dan bukan link blog. Sekian, Terima Kasih. :)
  9. TAMAT pada 28 DEC tepat jam 12 tghari.

Cara Pemilihan : Random Tangan oleh 2 orang penganjur comel :) So, takde la list peserta. Kite orang akan umumkan terus. Jangan risau, TIADA UNSUR PILIH KASIH oleh kami berdua. :)

Hadiah dan Sponsor

Follow twitter bagi yang ada, JUJUR!
  1. Topup RM 10 untuk 3 pemenang by Husna Alias  FOLLOW . LIKE
  2. 3 utas rantai untuk 3 pemenang by Izzati Akmal  FOLLOW . FOLLOW TWITTER
  3. Mystery Gift untuk 1 pemenang by Nurul Farain FOLLOW . CLICK . CLICK
  4. Special Review Blog untuk 3 pemenang by Syiffa Azlan FOLLOW
  5. Review Blog untuk 2 pemenang by Nur Amirah FOLLOW . FOLLOW TWITTER
  6. Sedang menunggu 3-4 respon dari beberapa orang sponsor, tungguuu! :-)
  7. Beberapa hadiah lagi masih dalam perbincangan, yg pasti IANYA TERBAEKK! :)
Tuesday, December 25, 2012, 12:42 AM ϟ 0 komen :)