Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Hobi baru sy

Assalamualaikum , salam sejahtera dam salam satu Malaysia ...

        hari tuh ada ikot abah p amek gambar , dari tak buat pape ada jugak kerja kn . Kerja yang nampak simple tapi sebenarnye tak ! Susah tak yah cakap , snap gmbr sampai 10kali alih² satu tau dua je yg menjadi . Agak memenatkan tapi berbaloi :) 

Tadarr ! nih lah hasil yg tak seberape :)














   
        Sori la xder gambar yg menarik pum , mase tuh aku jumpe nie jer . InsyaAllah kalo ada yg lebih menarik aku update okeyy .
Friday, December 14, 2012, 7:32 AM ϟ 0 komen :)