Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


capital A-Z

Assalamulaikum..

cmne nih ? adoii , dah jalan jauh2 tetiba datang plak malaun nih dalam hidup aku , haish tension btol lh .

" boleh tak kau hilang dari hidup aku , kalau tak boleh jugak , aku rela hilang ingatan untuk hilang kn kenangan aku dengan kau "

benci lah ginie , aku pejam mata teringat dekat kau , teringat je aku pejam mata! pesal nih , serba tak kena tau tak ! haishhh ! letih~
Malam tadi , tengah syok2 aku tido and dah plan tak nak bangun awal [cuti sekolah&cuti khas]
tetiba kau muncul dalam mimpi aku ! terkejut beruk aku , bangun tue siap dgn peluh2 agy . takde ke sape2 yg sudi nak tolong aku ? Ya Allah kenape laa aku jadi gini tetiba , sebelum2 nie okey je ..

oke2 jap ek ... 

: puhh kanan puhh kiri , puhh depan puhh belankang , oipt p jauh2 kau dari hidup aku , buat nyemak jer cuhh2


dah sah3 org akan ckp aku gila meroyan sebab ckp sorang2 . So?! ada aku kesah , memang tak lah . Tak rugi beras pum kalo aku bt don't know .  jimat beras ada lah .
papepum aku syukur sgt2 wlw pum jiwa kacau tapi aku masih ada org yang sayang kn aku . tenz u all 




Friday, November 9, 2012, 8:47 AM ϟ 0 komen :)