Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


✿intro of us✿

Assalamualaikum . 

eeuuui ! apa punye tajuk nie ???? Sesuka hati beta lah . Ulamak bahasa kan diri "beta" lah plak . Mcm²
lah kau nie . Entah rasa sunyi lah tanpa kawan . Tue lah time ada tak nak hargai bila dah tak ada mula lah tercari² . Time dulu² , gembira , sedih , murang , sakit , menangis semua luah dekat kwn . Sekarang????? hummm dah tak ada sape² . Memang lah tak pernah lost contact , tapii .... lain , tak sama malah rasa dah makin jauh . Aku je sedap kan hati "sntiasa bersama" tapi hakikat ???? 

Tahu tak , KAMI tak pernah keseorangan sebab KAMI tahu KAMI saling memerlukan . sedangkan lidah tergigit . Gaduh kejap² je , biasa lah tue pastu oke balik ...




Sebenar nya sebelum rapat kelima² hamba Allah nie , KAMI gaduh je memanjang . alaaa gaduh dlm pelbagai cara . Contoh nya  "perang mulut"  "jeling-menjeling" byk lagi lah . Tapi di takdir kn masa akhir tahun 2011 , KAMI join lawatan yg sama dan dapat bilik yg sama . Rupa²nya KAMI sekepala . Sejak dari tue lah KAMI berkawan ...
Thursday, October 11, 2012, 3:12 AM ϟ 0 komen :)