Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


dah selesai ^.^

Assalamualaikum 

haappyyy nyaa ! Syukur alhamdulillah , segala kesulitan aku dah terurai . Manusia di uji dan terus di uji namun hikmah dari segala ujian itu teramat manis . Aku hamba yg lemah sentiasa jatuh , jatuh and jatuh . Tapi aku tetap bangun wlw pun aku tahu ujian lain akan jua menimpa . Ujian mematang kan aku .

Eh² , jgn melampau² gembira 17/10/2012 [final exam] . Oh My Gucci , ketaqq kpala lutut cheqq . 

"sy bukan pemalas tapi kurang rajin"

ayat yg amat menyakitkn hati . Woi benda sama je tue . Garang nya , tetiba plak tue .Kehangatan , kepanasan serta kegelishan bila teringat byk benda tak ulangkaji . addmath? biology? fizik? kimia? sejarah? ahhhhhhh byk gila kot . Aduhai , andai aku computer kan ku copy then paste je dalam folder . Bila nak guna click open . Mudah dan senang tak menbebankan plak tuh . Tapi bila terjangkit virus?



 Terok bebenor aku stress , kalau sebegitu rupa . Mestilah kalau exam tue senang lain lah cite . Nak buang stress kat mana ek  ? dalam longkang? jamban? sungai? ke ada orang nak ? kalau nak jgn malu² amek jer
Tuesday, October 9, 2012, 9:04 AM ϟ 0 komen :)