Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Welcome to My Paris Town. singgah2 selalu yea .!

Entries About Linkies


Status : the unhappiest people in this planet are those who care about what other people think


Kekawan :)

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
exchange link sgt dialu2 kan


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


tragedi

ntah ! sepet tak ingat pukul berapa masa tue yg pasti selepas tamat sepet punya kelas tambahan . tetiba kawan sepet nk pijam helmet . tanpa pikir pjg , um buat apa gak pikir panjang2 kn kwn nak pijam helmet je .. So sepet bagi ahh . sepet dapat msj dari capital E

    capital E : mari amek , boring ! kelas ujian capital E dah abis just nk tunggu kwn je . kite g jln2 kejap .blh ?

capital E punya pasal sepet turut kn je lah , "sape tak sayang bini oitt " . Dengan kadar segera sepet memecut . bila dah sampai kitaorg terus ke 7eleven , takkan hantar terus kn , kitaorg round2 lah kejap . selepas hantar balik capital  E dapat msj dari kwn [ yg pijam helmet ]

   kawan : sepet ! mari lh amek kau punye helmet . dtg umah sewa aku ep .

sepet menurut perintah . yer lah kalau buat lambat2 takot nanti orang buat macam harta sendiri plak .sampai je kat sana . kawan sepet dah tunggu kat luar . kitaorg berborak kejap pastu kwn bagitau yg dia ade kije , dia suruh sepet naik atas umah sewa dia sementara menunggu and bila sepet naik umah sewa kawan tetiba

  lelaki A : weh ! dia nie lah pencuri
  lelaki B : ha'ah , dia curi duit aku ngn pencuci muka
  sepet    : woi ! bila plak , umah aku dah byk ahh pencuci muka , xyah curi sebab aku tak pakai pum!

     Ya Allah , masa tue sepet tak tahu pun diaorg serius , sepet ingat main2 je . tetiba lelaki A tue bangun nak sepak sepet , tapi sempat ditempis . well , sepet kn terror , tapi yg malang nye , time sepet nak sepak dia balik kawan dia dalam 5org datang menyerang sepet . masa tue sepet hanya mampu berserah , rasa macam disepak seluruh badan . yg paling memerit kn diaorg sepak sepet dekat perut .hidung sepet dah berdarah , diaorg ketawa kan sepet . sepet dah tak mampu buat pape . nasib baik masa tu kawan sepet dah sampai , kalau tak sepet dah kena sembelih sebab sepet dengar pisau diasah .
   sepet dibawa ke balai polis , sepet cite yang sebenar . yg sedih nya sepet kena pukul plak dgn pegawai2 polis . sepet sakit , sakit sgt2 ! lepas semua selesai baru diaorg mintakk maaf and semua ni hanya salah faham . masa tue sepet dah tak boleh bangun bah kan nak bercakap . sedar2 sepet dah ada dalam bilik sepet . badan lebam2 , kepala sakit . penderitaan sepet ditambah lagi dengan motor rosak , diaorg pukul sampai hancur , diaorg masukkan minyak masak dalam tangki minyak sampai sekarang motor x hidup .

Saturday, September 15, 2012, 8:10 AM ϟ 0 komen :)